Ювентус не е в най-добрата си форма. След равенство с

...
Ювентус не е в най-добрата си форма. След равенство с
Коментари Харесай

Съставите на Сасуоло и Ювентус, дебютант в тима на Алегри

Ювентус не е в най-хубавата си форма. След тъждество с Интер за Купата на Италия последва загуба от Лацио в шампионата. В четвъртък " бианконерите " завоюваха против Спортинг в първи четвъртфинал от Лига Европа, само че португалците ги надиграха в огромна част от дуела и единствено неумението им да вкарват ситуациите си и положителни изяви на вратарите Шчесн и Перин избави отбора на Алегри.

В мача против Спортинг Войчех Шчесни имаше проблеми с дишането и бе заменен в края на първото полувреме. Именно това е повода през днешния ден против Сасуоли на вратата да стартира Матия Перин. Алекс Сандро е осъден, а Мойс Кийн, Матия Де Шилио и Кайо Жорже са контузени.

Анхел Ди Мария и Федерико Киеза получават отмора, а Душан Влахович и Аркадиуш Милик стартират в офанзивата на Юве. Алегри явно има предпочитание да резервира някои играчи за реванша против Спортинг. Като титуляр по дясното крило стартира 20-годишният Томазо Барбиери, който ще направи дебют в Серия А. Сасуоло е без капитана си Доменико Берарди.

САСУОЛО - ЮВЕНТУС

САСУОЛО: Консили, Толян, Ерлич, Тресолди, Рожерио, Фратези, Максим Лопес, Енрике, Байрами, Пинамонти, Лориенте
ЮВЕНТУС: Перин, Гати, Бремер, Данило, Барбиери, Костич, Фаджоли, Паредес, Рабио, Милик, Влахович

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР