Ювентус надви Сампдория с 4:2 у дома в мач от

...
Ювентус надви Сампдория с 4:2 у дома в мач от
Коментари Харесай

Ювентус пречупи Сампдория в шестголово зрелище

Ювентус надделя Сампдория с 4:2 вкъщи в мач от 26-ия кръг на италианската Серия А. На „ Алианц Стейдиъм “ генуезците оказаха опозиция на „ бианконерите “, само че в последна сметка преклониха глава през втората част на дуела.

Срещата в Торино стартира чудесно за водения от старши треньора Масимилиано Алегри отбор. Централният бранител Бремер даде задатък на „ Старата госпожа “ в 11-та минута. Четвърт час по-късно Адриен Рабио повиши на 2:0, само че за 60 секунди сред 31-та и 32-та Юве бе шокиран с две бързи попадения от Самп. Точни за гостите бяха Томазо Ауджело и Филип Джуричич.

След паузата торинци си върнаха преднината в резултата след втория гол на Рабио в мача, а малко по-късно можеха да сложат точка на разногласието, само че Душан Влахович се провали от бялата точка. В четвъртата минута на добавеното време обаче 19-годишният Матиас Суле, който се появи от аварийна пейка, оформи крайното 4:2.



В таблицата Ювентус, който бе осъден с лишаване на 15 точки от актива, е седми с 38 пункта, на девет от четвъртия Милан, който е с мач по-малко. Сампдория е на дъното с едвам 12 точки, на 12 от избавителния бряг. За генуезци следва домакинство на Верона, до момента в който „ Старата госпожа “ първо гостува на Фрайбург в реванш от осминафиналите на Лига Европа, а по-късно има аудиенция и на Интер за състезание.

По-рано, с 3:4 вкъщи.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР