Ювентус надви Сампдория с 4:2 у дома в мач от

...
Ювентус надви Сампдория с 4:2 у дома в мач от
Коментари Харесай

Юве пречупи Сампдория в шестголово зрелище

Ювентус надделя Сампдория с 4:2 вкъщи в мач от 26-ия кръг на италианската Серия А. На „ Алианц Стейдиъм “ генуезците оказаха опозиция на „ бианконерите “, само че в последна сметка преклониха глава през втората част на дуела.

Срещата в Торино стартира чудесно за водения от старши треньора Масимилиано Алегри отбор. Централният бранител Бремер даде задатък на „ Старата госпожа “ в 11-та минута. Четвърт час по-късно Адриен Рабио повиши на 2:0, само че за 60 секунди сред 31-та и 32-та Юве бе шокиран с две бързи попадения от Самп. Точни за гостите бяха Томазо Ауджело и Филип Джуричич .
Адриен Рабио (ц) вкара две от попаденията за " Старата госпожа ".
След паузата торинци си върнаха преднината в резултата след втория гол на Рабио в мача, а малко по-късно можеха да сложат точка на разногласието, само че Душан Влахович се провали от бялата точка. В четвъртата минута на добавеното време обаче 19-годишният Матиас Суле, който се появи от аварийна пейка, оформи крайното 4:2.

В таблицата Ювентус, който бе осъден с лишаване на 15 точки от актива, е седми с 38 пункта, на девет от четвъртия Милан, който е с мач по-малко. Сампдория е на дъното с едвам 12 точки, на 12 от избавителния бряг. За генуезци следва домакинство на Верона, до момента в който „ Старата госпожа “ първо гостува на Фрайбург в реванш от осминафиналите на Лига Европа, а по-късно има аудиенция и на Интер за състезание.
Доменико Берарди (д) момент след маркираната дузпа в мрежата на Рома при триумфа на Сасуоло с 4:3.
По-рано, Рома загуби от Сасуоло с 3:4 вкъщи . „ Вълците “ играха цяло второ полувреме с човек по-малко след директния червен картон на Мараш Кумбула, като се бориха със противника, само че напъните им се оказаха незадоволителни. Гостите поведоха с 2:0 след две попадения на Арман Лориенте в границите на пет минути. Никола Залевски понижи, преди Кумбула да потегли прибързано към съблекалните. Последва дузпа, осъществена от Доменико Берарди.

След паузата играчите на Жозе Моуриньо понижиха посредством влезлия на старта на втората част Пауло Дибала. Андреа Пинамонти върна преднината от два гола на Сасуоло, преди Жоржиньо Вайналдум да означи почетно попадение за Рома надълбоко в добавеното време на срещата. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР