Ювентус надви Арсенал с 2:0 като гост в контрола, която

...
Ювентус надви Арсенал с 2:0 като гост в контрола, която
Коментари Харесай

Два автогола помогнаха на подмладения Ювентус срещу Арсенал

Ювентус надделя Арсенал с 2:0 като посетител в контрола, която е част от подготовката на двата тима за подновяването на сезона.

“Бианконерите ” разчитаха на доста млад състав, в който единствено четирима играчи са на възраст над 22 години. Въпреки това те съумяха да надвият “артилеристите ”, които бяха в непосредствен до оптималния си състав. В 34-ата минута Едуард Нкетиа се разписа, само че при вдигнат байрак за засада. Веднага по-късно той нацели греда. “Старата госпожа ” изчака своя миг и поведе в добавеното време на първата част, когато Гранит Джака прати топката в личната си врата при центриране на Николо Фаджоли. Торинци повториха същото и през второто полувреме, когато още веднъж в добавеното време се стигна до автогол в тяхна изгода, само че този път с създател Роб Холдинг след рикошет на топката в него при удар на Самуел Айлинг-Джуниър.

Така след успехите над Лион (3:0) и Милан (2:1) Арсенал завърши контролите си през този месец със загуба преди семейството против Уест Хам на 26 декември. Ювентус пък възобновява турнирните си мачове с посещение на Кремонезе на 4 януари.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР