Ювентус надигра Кремонезе с 2:0 като домакин в 35-ия кръг

...
Ювентус надигра Кремонезе с 2:0 като домакин в 35-ия кръг
Коментари Харесай

Ювентус би Кремонезе, Пол Погба пак получи травма

Ювентус надигра Кремонезе с 2:0 като хазаин в 35-ия кръг на Серия А и се върна на второто място в класирането. Бианконерите имат 69 точки, третият е с 66, а четвъртият Лацио има 65 точки. Кремонезе заема предпоследна позиция с 24 точки и е напълно покрай в Серия Б.

С триумфа Ювентус стана първият тим, който минава границата от 4800 извоювани точки в Серия А.

Попаденията за домакините означиха Николо Фаджоли в 55-ата и Глейсон Бремер в 79-ата минута. Победата обаче беше помрачена от нова травма на полузащитника Пол Погба.

Французинът, който се завърна в Ювентус през предишното лято и оттогава се възвръща от контузия, стартира като титуляр за първи път от април 2022-а. Тогава той беше в стартовите 11 за Манчестър Юнайтед против Ливърпул. Халфът остана на терена малко повече от 20 минути, преди да се контузи. Погба напусна игрището със сълзи на очи в 24-ата минута.

„ Трябваше ми като спомагателен нападател. В такива обстановки се надяваш, че нищо няма да се случи. Трябваше да опитам да го пусна като титуляр рано или късно “, съобщи треньорът Масимилиано Алегри. Според италиански медии става дума за мускулен проблем. Стартът бе първи за Пол Погба в мач от Серия А от май 2016 година насам.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР