Ювентус надигра Интер с минималното 1:0 в едно от двете

...
Ювентус надигра Интер с минималното 1:0 в едно от двете
Коментари Харесай

Юве удари Интер и се върна в битката за топ 4, Лацио взе дербито с Рома

Ювентус надигра Интер с минималното 1:0 в едно от двете неделни дербита от 27-ия кръг на италианската Серия А.

„ Бианконерите “ стигнаха до успеха с гол на Филип Костич в 23-та минута. В ролята на помощник за попадението се трансформира Адриен Рабио . Домакините пробваха да се завърнат в срещата, само че макар по-големия надзор на топката, не съумяха да стигнат най-малко до точка. В края двата състава останаха с по-десет души на терена, откакто влезлите от аварийна пейка Данило Д‘Амброзио и Леандро Паредес бяха изгонени за втори жълти картони.
Филип Костич осъществя победния гол във вратата на " нерадзурите ".
В класирането Интер е трети с 50 точки, а Юве, който бе осъден с 15 точки лишаване от актива, има към този момент 41, на седем от четвъртия Милан, който отстъпи на Удинезе. За „ Старата госпожа “ следва домакинство на Верона, до момента в който „ нерадзурите “ одобряват Фиорентина.

В дербито на Рим по-рано вечерта, Лацио ликува след триумф над Рома с 1:0. „ Орлите “ стигнаха до скъпата победа след почивката, а в мача бяха показани цели три червени картона .
Играчите на Лацио момент след попадението на Матия Дзакани.
Роджър Ибанес бе изпъден от гостите още в 32-та минута за втори жълт картон, което наклони съществено везните в интерес на домакините. Те се възползваха оптимално от численото си предимство, откривайки резултата в 65-та минута Матия Дзакани . Дълбоко в добавеното време основният арбитър Давиде Маса сподели още два червени картона. Адам Марушич от Лацио и Браян Кристанте от Рома поеха прибързано към съблекалните, като Марушич бе изпъден с пряк червен.

С триумфа си Лацио се изкачи на второто място с 52 точки, до момента в който Рома е пети с 47 пункта, на един от четвъртия Милан. В идващия кръг „ вълците “ посрещат Сампдория, до момента в който за „ орлите “ следва посещение на Валентин Антов и Монца. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР