Ювентус може да стане шампион на Италия днес, ако спечели

...
Ювентус може да стане шампион на Италия днес, ако спечели
Коментари Харесай

Ювентус очаква титлата тази вечер

Ювентус може да стане първенец на Италия през днешния ден, в случай че завоюва гостуването си на Удинезе. При триумф " бианконерите " ще имат задатък от 9 точки пред втория Аталанта, а тимът на Маурицио Сари има преимущество в директните дуели. Ако победи, Юве ще завоюва девета поредна купа, което показва тоталната доминация на локално равнище.

Тимът действително нямаше огромна конкуренция. След назначението на Антонио Конте Интер показва огромен напредък и до един миг се държеше покрай върха, само че тимът още не е приключен артикул. Надеждите на почитателите на " нерадзурите " са, че през идващия сезон разликата с Ювентус ще е още по-малка, откакто Конте приближи отбора още повече до претенции от него образ.

Juventus dominate Serie A – How Ronaldo, Sarri & Co. inched toward a ninth straight title https://t.co/C3UoGOoclZ
— mybip (@mybip) July 23, 2020
Аталанта направи отличен сезон, само че в нито един миг не бе считан с реалистични шансове за купата. Голямата изненада беше Лацио, който се показа превъзходно. Играчите на Симоне Индзаги надвишиха упованията, само че след подновяването на шампионата не устояха на темпото. Римляните, както и Интер, нямат дълбочината на състава, която има Юве. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР