Ювентус може да се похвали с един от най-талантливите спортисти

...
Ювентус може да се похвали с един от най-талантливите спортисти
Коментари Харесай

Юве с мащабен план в търсене на по-млада версия на Кристиано

Ювентус може да се похвали с един от най-талантливите спортисти на планетата, само че от италианския клуб към този момент търсят негов заместител. "Старата госпожа " приготвя 260 милиона паунда, с цел да завоюват някои от най-перспективните футболисти в Европа.

Ювентус осъзнава, че португалската звезда към този момент е на 34 години и няма да стане по-млада. Затова се оглежда за млади звезди като Килиан Мбапе и Ерлинг Холанд, които биха могли да развият клуба в бъдеще.

19-годишният гений на Република България Залцбург Холанд към този момент има 20 гола на сметката си и е водещ голмайстор на Шампионската лига със своите шест попадения в шампионата.

Мбапе, който завоюва Световното състезание с Франция като младеж, печели фенове още откогато избухна на сцената със своенравното си движение и решителността си пред вратата.

Президентът на акционерите в Юве - Паоло Айкарди очерта бъдещия 3-годишен проект на клуба, който цели да вкара ново потомство звезди.

"Роналдо беше последната точка на проект, почнал още преди осем години, когато Мирко Вучинич бе нашата звезда ", съобщи Айкарди.

"От него до Кристиано имаше разнообразни стъпки: Карлос Тевес, Сами Кедира и така нататък Техните подписи сочат, че Ювентус взима най-големите имена във футбола. "

Айкарди съобщи, че с подписа на Роналдо през 2018 година Ювентус се е трансформирал в същински европейски гранд и е толкоз привлекателен, колкото са и Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед и Барселона.

Той добави, че подписването с холандската сензация Де Лихт е било първата стъпка от проекта за деяние на клуба и в този момент на дневен ред е намирането на „ нов Кристиано Роналдо “, който може да печели мачове от нищо.

"Когато Кристиано, който е №1, дойде, стана ясно, че към този момент всеки състезател може да избере Ювентус пред Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед или Барса. Днес всичко е допустимо. Следващата ни концепция е да подпишем с новия Кристиано Роналдо, само че по-млад вид. "

"Искахме Ювентус да се трансформира в международна марка и постигнахме задачата си. Нашата визия е Ювентус да просперира като съвременна, новаторска и емблематична марка. Мисията ни е да поддържаме спортно водачество, стопански, финансови и футболни резултати освен в Италия, а и в Европа. Мислим огромно ", приключи Айкарди.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР