Ювентус може да има надмощие при подписването на полузащитника на

...
Ювентус може да има надмощие при подписването на полузащитника на
Коментари Харесай

Футболни слухове: Ювентус води Нюкасъл в надпреварата за Калвин Филипс

Ювентус може да има превъзходство при подписването на полузащитника на Манчестър Сити Калвин Филипс, защото 28-годишният състезател желае гаранции за игровото си време, преди да избере клуб, Telegraph отчети. Това дава на италианската страна леко преимущество пред Нюкасъл, защото Филипс се надява да впечатли преди Европейското състезание идващото лято.

Арсенал води Челси и Тотнъм в конкуренцията за автограф на санкции нападател на Брентфорд Иван Тоуни, оповестява Independent, с нападателят се чака да бъде оценен на повече от £60 милиона. 27-годишният състезател беше отхвърлен за осем месеца заради нарушение на разпоредбите за залагане.

Манчестър Юнайтед разпознава 22-годишното крило на Реал Сосиедад Такефуса Кубо ще размени бразилеца Антони, съгласно The ​​Sun. Японският национал е вкарал шест гола до момента за испанската страна.

Тотнъм и Червените дяволи ще би трябвало да отделят солидна сума, в случай че желаят да преследват бранителя на Евертън до 21 година Джарад Брантуейт, който бе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР