Ювентус, който в последно време не се представя по най-убедителния

...
Ювентус, който в последно време не се представя по най-убедителния
Коментари Харесай

Ювентус разпиля Сасуоло със 7:0, Игуаин събра погледите

Ювентус, който напоследък не се показва по най-убедителния метод, макар положителните резултати на тима, най-сетне се отпуши и изля гнева си против Сасуоло.

В неделния следобяд в Торино се разигра същинска голеада, само че за огромно страдание на безпристрастните фенове всички попадения паднаха в едната врата.

" Бианконерите " пронизаха цели 6 пъти вратата на противника, а интригата в дуела завърши след по-малко от половин час игра, тъй като към 27-ата минута Ювентус към този момент водеше с 3:0 и бе ясно, че ще завоюва...

Не бяха изтекли и 10 минути, когато Алекс Сандро съумя да преодолее вратаря на гостите, останал на комфортна позиция, въпреки и към него да имаше двама играчи на противника.

Сами Кедира повиши на 2:0 в 24-ата минута, а три по-късно резултатът към този момент бе станал типичен.

До края на полувремето имаше време и за още едно попадение дело на Миралем Пянич, който вкара за 4:0 след марково негово осъществяване с вътрешен фалц.

След почивката погледите събра Гонсало Игуаин, защото срещата през второто полувреме мина под знака на Игуаната, който осъществя хеттрик. Аржентинецът записа на три пъти името си измежду голмайсторите в границите на 20 минути.

В 63-ата голаджията усили на 5:0, а след още 11 минути игра стрелецът порази задачата за 6:0. Отново Игуаин оформи своя хеттрик и надлежно крайния резултат в мача в 83-ата минута.

С успеха Ювентус краткотрайно оглави класирането с актив от 59 точки, до момента в който Наполи, който довечера гостува на Беневенто, е на второ място с 57./topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР