Ювентус изглежда се превърна в отбор, който обира огризките на

...
Ювентус изглежда се превърна в отбор, който обира огризките на
Коментари Харесай

Ювентус отново ще обира огризки: Клубът чака Атлетико Мадрид да се откаже от Антоан Гризман, за да го привлече

Ювентус наподобява се трансформира в тим, който обира огризките на останалите грандове из Европа, откакто през днешния ден Gazzetta dello Sport заяви, че „ остарялата госпожа “ възнамерява да влага в Антоан Гризман, в случай че французинът не остане за непрекъснато в Атлетико Мадрид.

31-годишният нападател сега е благосъстоятелност на Барселона, като неотдавна стана известно, че е подписано в допълнение съглашение с „ дюшекчиите “, с цел да може да се постави завършек на безумието с игровите му минути. Откупната му уговорка бе понижена от €40 млн. на €25 млн. и тя ще бъде задействана, в случай че той изиграе най-малко 50% от игровите минути за отбора през сезон 2022/23.

„ Бианконерите “ страдат от неналичието на креативност в редиците си и наподобява, че Масимилиано Алегри би желал да промени това, като желае да има Гризман в състава. Приликите в играта му с тази на Пауло Дибала са много и това наподобява изяснява интереса.

Междувременно „ Юве “ си построи реномето на отбор, който взима футболисти без пари след приключването на договорите им. Такива са случаите с Пол Погба, Адриен Рабио и Аарън Рамзи. Засега обаче тази политика не дава предстоящите резултати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР