Ювентус има сериозни амбиции да привлече в състава си звездата

...
Ювентус има сериозни амбиции да привлече в състава си звездата
Коментари Харесай

Юве включва Роналдо в офертата за Мбапе

Ювентус има съществени упоритости да притегли в състава си звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе през идващото лято, твърди " Тутоспорт ". " Бианконерите " са подготвени да предложат мегаоферта за надарения французин, която да включва и Кристиано Роналдо.

Мбапе отхвърля да подпише нов контракт с френския първенец, което съществено ускори слуховете за негова продажба. Ливърпул и Реал Мадрид се считат за любимци за подписа на нападателя, само че Юве има вяра, че също има късмет да се намеси съществено в борбата за 21-годишния състезател.

" Старата госпожа " би трябвало да подготви към 400 милиона, като в тази сума влиза и заплатата на футболиста. Затова от Юве ще опитат да понижат цената на нападателя, като предложат Кристиано Роналдо като част от договорката.

Португалецът е любим на президента на ПСЖ Насер Ал-Хелаифи, който от дълго време има предпочитание да го докара на " Парк де Пренс ". Смята се, че самият Роналдо също би приел да опита шанса си при парижани, като те са един от дребното клубове, където той би отишъл, в случай че реши да си тръгне от Ювентус.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР