Ювентус и Интер се изправят един срещу друг в първи

...
Ювентус и Интер се изправят един срещу друг в първи
Коментари Харесай

Съставите на Ювентус и Интер

Ювентус и Интер се изправят един против различен в първи мач от полуфиналите в шампионата за Купата на Италия. " Бианконерите " са в доста по-добра форма, а също така завоюваха и двата конфликта против " нерадзурите " в Серия " А " през сегашния сезон - 2:0 в Торино и 1:0 в Милано. 

Юве стигна до успеха в 8 от последните си 9 мача във всички шампионати и възроди очакванията си за класиране в Шампионската лига. Интер е на другия полюс и през уикенда записва трета поредна турнирна загуба, след която се смъкна на 4-ата позиция в подреждането. Старши треньорът Симоне Индзаги получи ултиматум от управлението и възможен неуспех през днешния ден може да докара до уволнението му.

При успеха над Верона (1:0) наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри даде отмора на част от титулярите, които през днешния ден се завръщат в състава. Атаката води Душан Влахович, подкрепян от Анхел Ди Мария. По двата фланга ще работят Хуан Куадрадо и Филип Костич, а тримата бранители пред Матия Перин са Данило, Бремер и Гати.

Интер още веднъж ще е без контузените Милан Шкриняр и Хакан Чалханоолу. В предни позиции този път стартират Лаутаро Мартинес и Един Джеко вместо разочаровалите против Фиорентина Ромелу Лукаку и Хоакин Кореа. На вратата е Самир Ханданович, а защитното трио сформират Данило Д`Амброзио, Франческо Ачерби и Алесандро Бастони. В средата на терена ще се разчита на Николо Барела, Марсело Брозович и Хенрих Мхитарян. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР