Ювентус и Интер играят при резултат 0:0 в поредно издание

...
Ювентус и Интер играят при резултат 0:0 в поредно издание
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ювентус - Интер 0:0, греда за бианконерите, Лаутаро се размина с изгонване

Ювентус и Интер играят при резултат 0:0 в следващо издание на "Дерби д`Италия ".

"Бианконерите " са на четвърта позиция в класирането с 59 точки и са на единствено точка от първенеца на Италия, който обаче е и с мач пасив. Върха сега е окупиран от Наполи и Милан, които са с по 66 точки.

Не бяха минали и 45 секунди след първия съдийски сигнал, когато Влахович насочи изстрел, който обаче не затрудни Ханданович. Веднага по-късно Лаутаро изрита Локатели в главата, като получи единствено жълт картон. Последва прекъсване на играта, с цел да бъде превързан някогашният полузащитник на Сасуоло, а след подновяването Мората нанесе неакуратен изстрел с глава.

В 7-ата минута Милан Шкринияр заплаши вратата на домакините при корнер, само че Войчех Шчесни се оправи брилянтно с удара му. Две минути по-късно неприятно изчистване на Ханданович изпрати топката във въздуха, а при нейното рухване Киелини я отклони в напречната греда. В 11-ата минута Пауло Дибала опита отдалечен изстрел, който профуча над вратата. Малко по-късно Хуан Куадрадо също стреля от разстояние, само че словенският пазач на Интер мазета шута му.

В 16-ата минута центриране на Влахович откри Мората наоколо до вратата, само че ударът с глава на испанеца не откри вратата.

LIVE / Ювентус - Интер 0:0

Ювентус: Войчех Шчесни, Данило, Джорджо Киелини, Матайс де Лихт, Алекс Сандро, Хуан Куадрадо, Адриен Рабио(жк), Мануел Локатели(жк), Алваро Мората, Пауло Дибала, Душан Влахович

Старши треньор: Масимилиано Алегри

⚪⚫
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР