Ювентус е започнал преговори с Арсенал и представители на нападателя

...
Ювентус е започнал преговори с Арсенал и представители на нападателя
Коментари Харесай

От Юве са се свързали с Арсенал за Лаказет

Ювентус е почнал договаряния с Арсенал и представители на нападателя на клуба Александре Лаказет за вероятно прекосяване на футболиста в италианския гранд, настояват медиите във Франция.

Французинът мина преди 3 години в тима от Северен Лондон, само че не кара най-хубавия си сезон. 29-годишният състезател не бе вкарвал гол на непознат терен съвсем година, преди да го стори в мача против Уулвърхамптън преди няколко седмици. Според френския Le10Sport обаче от Юве са се свързали с представители на клуба и нападателя преди няколко дни, като се твърди, че дори са почнали да текат договаряния сред двата тима.

" Бианконерите " са били наясно, че " артилеристите " мъчно биха се разделили с един от главните си играчи, само че считат, че самият футболист ще пожелае ново предизвикателство и би минал в Италия. Самият управител на Арсенал Микел Артета призна преди време, че не би желал да се разделя с играча, който доста харесва.
 Артета подсигурява, че има цялостно доверие в управлението на Арсенал
През този сезон Лаказет има 35 мача във всички шампионати, в които е отбелязал 12 гола и е направил още 6 асистенции за " топчиите ". Той има контракт с клуба до 2022-а, като към него сериозен интерес демонстрира и Атлетико Мадрид.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР