Ювентус е отправил запитване към Тотнъм за възможността да привлече

...
Ювентус е отправил запитване към Тотнъм за възможността да привлече
Коментари Харесай

Ювентус пита за Серхио Регилон

Ювентус е отправил питане към Тотнъм за опцията да притегли в състава си бранителя Серхио Регилон. " Бианконерите " имат интерес към 25-годишния ляв бек и са подготвени да насочат публична оферта за него в околните дни, твърди " Тутомеркато ".

Испанецът загуби доверието на Антонио Конте, който не го включва в проектите си за новия сезон. Затова от Тотнъм му търсят покупател. Досега се знаеше за интерес към него от страна на Нотингам Форест, само че в този момент и Ювентус може да се включи в борбата за подписа му, а торинци сигурно са много по-атрактивна алтернатива за бранителя.

Последните информации твърдяха, че Регилон е доста покрай трансфер на " Сити Граунд ", тъй че от Ювентус би трябвало да работят бързо, в случай че желаят да завлечен този футболист. Ако " бианконерите " насочат публична оферта, то Регилон ще бъде много заинтересован. С Юве той ще може да играе в Шампионската лига и да се бори за Скудетото в Италия. Освен това играчът се надява да притегли и вниманието на националния селекционер Луис Енрике, който да го включи в състава за идното международно състезание в Катар.

Регилон бе притеглен в Тотнъм от Реал Мадрид през 2020 година, само че по този начин и не съумя да впечатли с изявите си за " шпорите ". До момента той има 67 мача, 2 гола и 9 асистенции за лондончани.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР