Ювентус е отправил първоначална оферта за детето-чудо на РБ Залцбург

...
Ювентус е отправил първоначална оферта за детето-чудо на РБ Залцбург
Коментари Харесай

Юве с първа оферта за детето-чудо на РБ Залцбург


Ювентус е отправил първична оферта за детето-чудо на Република България Залцбург Ерлинг Холанд, оповестява “Калчомеркато”. “Бианконерите” по принцип работят добре с сътрудника на играча Мино Райола и към този момент са в контакт за с него за задвижване на възможна договорка за норвежеца.

19-годишният гений е в полезрението на Юве още преди да направи взрив с представянето си в Шампионската лига. От началото на сезона Холанд е водещият голмайстор в шампионата със 7 гола в 4 изиграни мача. Това не остана неусетно от европейските грандове, които се подредиха на опашка за подписа му. Той е хванал окото на Реал Мадрид, Ливърпул, Манчестър Юнайтед, Арсенал и Барселона.  Новият феномен е от Норвегия

Торинци обаче бързат да изпреварят конкуренцията и към този момент работят по привличането на младока. Те са подготвени да извадят 40 милиона евро плюс бонуси за правата му, само че това е много по-малко от цената, която Република България Залцбург му е сложил. Австрийците упорстват да получат сред 80 и 100 милиона евро с цел да се разделят с Холанд.

Преговорите сред двете страни ще продължат в идващите седмици. От Ювентус не считат да се отхвърлят елементарно и се надяват положителните връзки с Мино Райола да оказват помощ за реализирането на прехвърлянето. Агентът може да успее да убеди австрийците да понижат претенциите си.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР