Ювентус е отправил оферта на стойност 45 млн. евро за

...
Ювентус е отправил оферта на стойност 45 млн. евро за
Коментари Харесай

Юве се приближава и до Бернардески

Ювентус е отправил оферта на стойност 45 млн. евро за крилото на Фиорентина Федерико Бернардески. Това е единствено с 5 млн. по-малко от желаната от “виолетовите” сума, само че договорката към момента е под сериозна въпросителна, тъй като на “Артемио Франки” се тормозят от възможна отрицателна реакция на почитателите, в случай че пуснат италианския национал в Торино. Не е загадка, че във Флоренция по никакъв начин не харесват Ювен, а по-възрастните последователи на отбора още не могат да преглътнат прекосяването на Роберто Баджо в редиците на “Старата госпожа”.

Ювентус държи да притегли Бернардески без значение от обстоятелството, че на 99% си обезпечи услугите на Дъглас Коща от Байерн (Мюнхен). Самият футболист също избира да премине при “бианконерите”, пред това да подпише с Интер.

В момента Бернардески, който има контракт с Фиорентина до 2018 година, е на Евро 2017 за младежи в Полша. Наскоро той отхвърли да възобнови договора си и това на процедура задължава “виолетовите” да се опитат да го продадат още това лято.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР