Ювентус е готов да се отърве от Пол Погба това

...
Ювентус е готов да се отърве от Пол Погба това
Коментари Харесай

Ювентус се реши: Продава Побга при подходяща оферта

Ювентус е подготвен да се отърве от Пол Погба това лято. Полузащитникът се причисли към италианския гранд със свободен трансфер през юли 2022-а година, откакто договорът му в Манчестър Юнайтед изтече.

Но той претърпя призрачен сезон цялостен с травми, записвайки единствено 10 участия във всички надпревари и общо 172 минути игра - по-малко от два цялостни мача. Малко откакто се причисли към „ биаконерите “ за повторно в своята кариера, той получи травма в коляното, която го извади от терена за два месеца, по-късно беше отхвърлен през март по дисциплинарни аргументи, преди да започва за първи път през месец май, само че беше сменен след 23 минути поради нова травма на бедрото, която го остави отвън игра съвсем до края на останалата част от акцията.

Според италианското издание Gazzetta dello Sport, „ остарялата госпожа “ е подготвена да продаде Погба, който взима най-видоката заплата в клуба, в случай че получи подобаваща оферта. Въпреки това се смята, че международният първенец с Франция от 2018-а година, желае да остане и да се бори за мястото си.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР