Ювентус джуниър камп ще се проведе от 25 до 29

...
Ювентус джуниър камп ще се проведе от 25 до 29
Коментари Харесай

Стара Загора приема Ювентус джуниър камп

Ювентус младши камп ще се организира от 25 до 29 юни на стадион "Берое " в Стара Загора. Той се провежда от формалния фенклуб на Юве в България и Детска футболна академия Комета. В лицензирания лагер ще вземат участие изявени треньори на Ювентус.

Участниците ще получат цялостна екипировка и дарове, ще учат италиански и британски език. Таксата е сред 700 и 900 лв., според от настаняването. Домакин на лицензирания лагер е кметът на Стара Загора Живко Тодоров.

"Никога не съм крил, че съм огромен почитател на Ювентус и това беше повода фенклубът да избере Стара Загора за провеждането на кампа, дружно ще създадем едно хубаво преживяване за децата и треньорите на Барео, които ще имат достъп до образованието. Инициативата е доста потребна освен за Стара Загора, само че и за България ", разяснява кметът Живко Тодоров.

"На 25 юни Стара Загора става "черно-бяла ", поради Ювентус. Това е формат, който е международен, лицензиран от торинския клуб ", разясни Костадин Крантев, представител на фенклуба на Ювентус в България и на Детска футболна академия Комета.

Всички въпроси към присъединяване и записването на деца могат да се изпращат на е-поща [email protected] и телефон 0898 340 503, 0888 477 740.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР