Ювентус бе наказан с отнемане на 10 точки от актива

...
Ювентус бе наказан с отнемане на 10 точки от актива
Коментари Харесай

Италианският футболен съд отне десет точки на Ювентус

" Ювентус " бе осъден с лишаване на 10 точки от актива на отбора с решение на Италианския футболен съд, събщи футболната федерация на Апенините. Санкцията се постанова за повторно тази година заради изкуствено завишаване на трансферните суми на играчи като част от счетоводни злоупотреби.

" Старата госпожа " най-вероятно ще апелира. През януари от актива на Юве бяха отнети 15 т., само че предишния месец арбитраж към Италианския олимпийски комитет анулира глобата, по този начин грандът се върна в челото на класирането - беше втори.

От нощес обаче към този момент е седми, а малко откакто новото наказване бе оповестено, " Ювентус " падна тежко от " Емполи " с 1:4.

Клубът отхвърля да е нарушавал разпоредбите. Проблемите на клуба към този момент костваха оставките на цялото управление на клуба в края на м.г.

Сега " Ювентус " е отвън Шампионската лига за идващия сезон, а от това развиване в този момент се възползва " Милан ", като в борбата за четвъртото място за " Аталанта ", " Рома " и на доктрина - " бианконерите ". 

До края на сезона има три кръга, като на Юве остават три мача.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР