Ютубърът превърнал се в боксьор KSI иска мач срещу футболната

...
Ютубърът превърнал се в боксьор KSI иска мач срещу футболната
Коментари Харесай

Ибрахимович се пренася на боксовия ринг?

Ютубърът трансформирал се в боксьор KSI желае мач против футболната легенда Златан Ибрахимович. Рапърът не се посвени да потърси борба със Златан, макар че швезда има черен колан по таекуондо.

41-годишният Ибрахимович постави завършек на футболната си кариера преди 2 седмици, когато завърши сезона в Серия А. Така че Ибра е свободен да търси нови провокации, откакто завоюва 13 шампионски трофеи в четири разнообразни страни, в които игра.Една от опциите може да бъде Ибрахимович да употребява невероятните си умения в бойните изкуства. Шведът е специалист по таекуондо. Той закупи най-високите оценки в спорта, когато беше единствено на 17 години.

И Ибра по-късно беше награден със специфичен черен колан от италианския народен тим през 2010 година След това той сподели впечатляващите си умения на ритници във видео оповестено преди 2 години.KSI в този момент се надява, че Ибрахимович може да придвижи своя военен опит неговата верига Misfits Boxing. Самият KSI впечатли с няколко победи на кръга. И би се радвал да се изправи против Ибрахимович в борба за пари, макар ясните умения на шведа.

На въпроса по какъв начин би се почувствал по отношение на „ присъединението на Ибрахимович към вселената на Misfits “, KSI сподели: „ Бих се радвал това да се случи. Това би било необикновено. Виждал съм го против крушата. Изглежда, че може да удря. Хайде братле! Качи се на кръга, влез сред въжетата сътрудник. “
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР