Юта Джаз се наложи над Сакраменто със 128:120, като новобранецът

...
Юта Джаз се наложи над Сакраменто със 128:120, като новобранецът
Коментари Харесай

Юта сложи край на победна серия на Сакраменто

Юта Джаз се наложи над Сакраменто със 128:120, като новобранецът Очай Агбаджи направи персонално достижение с 27 точки в мача. Агбаджи, който изведе Канзас до купата в Колежанското състезание преди година, беше на равнище освен с резултатността, само че и с няколко значими намеси в мача, с които компенсира отсъствието на огромните звезди на Юта Лаури Марканен, Джордан Кларксън и Колин Секстън.

Кели Олейник оказа помощ за триумфа с 19 точки, 10 битки и 8 асистенции.

Сакраменто влязоха в мача с три следващи победи, а макар провалянето са си безапелационни водачи в Тихоокеанската дивизия. Де’Арън Фокс приключи с 37 точки и 7 асистенции за тях, Кийгън Мъри прибави 22. Домантас Сабонис със забивка понижи пасива на своите на 120:123, само че 41.3 секунди преди края Агбаджи възвърне преднината на гостите на 5 точки.

Шарлът се оправи с Индиана със 115:109, само че остава изрично финален в Югоизточната дивизия единствено с 23 победи от 73 мача. Кели Обре-джуниър се отличи с 28 пункта, само че много по-важно за Хорнетс беше по какъв начин съумяха да заличат пасива от 21 точки преди почивката. Тери Розиър също вкара 23, а Гордън Хейуърд с няколко значими стрелби в четвъртата част имаше принос за триумфа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР