Юсейн Болт спечели шестата последна серия в спринта на 100

...
Юсейн Болт спечели шестата последна серия в спринта на 100
Коментари Харесай

Болт се оплака от условията на стадиона в Лондон

Юсейн Болт завоюва шестата последна серия в спринта на 100 метра на Световното състезание по лека атлетика в Лондон. Той записа резултат от 10.07 секунди, което го остави с 8-мо време измежду всички участници.

Както е известно ямайския спринтьор ще постави завършек на кариерата си след конкуренцията. Юсейн Болт не бе удовлетворен от представянето си и го дефинира като " ужасяващо ".

Той се оплака от стартовите блокчета, които не били застопорени добре и се клатели. С най-хубав резултат от 1/4-финалните серии е различен играч от Ямайка-Джулийн Форте, който записа резултат от 9.99 секунди.

Джъстин Гатлин също не бе безапелационен пред британската аудитория и реализира 10.05 секунди. Полуфиналите са през днешния ден в 21.05 часа, а финалът е в 23.45 ч.

Английската аудитория пък за следващ път сподели, че обожава атлетиката. Още час преди началото на втория ден на Световното състезание оживлението към Олимпийския стадион бе много съществено.

Тълпи от хора се " изсипваха " на гара " Стратфорд ", която води към олимпийския парк. Хората почтително съблюдаваха разпоредбите и демонстрираха чудесно въодушевление по пътя към стадиона.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР