Юсеин: Основната ми цел е квота за Олимпиадата в ТокиоНай-голямата

...
Юсеин: Основната ми цел е квота за Олимпиадата в ТокиоНай-голямата
Коментари Харесай

Юсеин: Основната ми цел е квота за Олимпиадата в Токио

Юсеин: Основната ми цел е квота за Олимпиадата в Токио
Най-голямата и съществена цел през сезона е да завладявам квота за Олимпиадата в Токио през 2020. Това съобщи наградената за състезател на годината на единен състезателен клуб „ Левски “ за 2018 Тайбе Юсеин, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Тя разяснява премията, идните й надпревари, както и смяната в ранглистата по битка.,,Този плакет не се разграничава по нищо от останалите награди. Ролята на състезателен клуб,,Левски “ за тези триумфи е голяма, тъй като клубът е постоянно зад мен “, стартира тя.

,,Получавам най-голяма поддръжка от персоналния ми треньор. Имахме отмора след Световното състезание, от месец-месец и половина се сготвям интензивно за идния сезон. Следващата седмица има Републиканско състезание в Сливен, а към края на февруари ще вземам участие и на ранкинг шампионат. Относно смяната в ранглистата, занапред ще усетя разликата спрямо предходния сезон “, приключи състезателката по битка.

През 2018 Тайбе Юсеин завоюва златни медали на Европейското състезание в Каспийск и Световното в Букурещ по битка в категория до 62 кг, а в края на годината стана и Спортист на годината в България. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР