Юрий Байрактаров, който изчезна през ноември миналата година, е открит

...
Юрий Байрактаров, който изчезна през ноември миналата година, е открит
Коментари Харесай

Българинът, изчезнал с Даниел от Биг Брадър се озова в ареста в Абу Даби!

Юрий Байрактаров, който изчезна през ноември предходната година, е открит в Обединените арабски емирства, където против него е повдигнато тежко обвиняване, заяви за великотърновския вестник “Янтра Днес “ сестра му Евгения Байрактарова.

През ноември 2017 година великотърновецът отпътува по работа с пряк полет за Дубай, само че на летището там изчезна. След 10 дни, през които не беше  открита връзка с него, е пуснат за търсене посредством Интерпол. До април тази година е в неопределеност, само че с помощта на проверяващите органи в Министерство на вътрешните работи е открит в частен арест в Обединените арабски емирства. След това е изместен в държавен затвор в Абу Даби, където се намира и сега.

Юрий е упрекнат в това, че желае да смъква държавното управление на емирствата. “В момента вървят каузи, има назначен длъжностен юрист и от месец насам са му разрешени диалози с България един път седмично. По време на тези каузи се приказва на арабски и няма превод на български език. Истината е, че служебният юрист не прави съвсем никаква работа, което значи, че Юрий няма съответна отбрана ”, изясни Евгения. От външно министерство са дали обещание да изпратят двама представители и преводач на идващото му дело, само че към момента не ясно дали това ще се случи, а Юрий се разсънва всеки ден с вярата, че ще получи помощ от България.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР