Юристът Радостин Василев, който беше дългогодишен адвокат на , е

...
Юристът Радостин Василев, който беше дългогодишен адвокат на , е
Коментари Харесай

Официално: Бивш адвокат на ЦСКА става спортен министър на България!

Юристът Радостин Василев, който беше дълготраен юрист на , е публично номиниран за състезателен министър на България. Това стана ясно след разгласяването на състава на Министерския съвет от претендента за министър-председател на страната Кирил Петков.
Още след вторите парламентарни избори за годината, извоювани от партията на Слави Трифонов " ИТН ", Радостин Василев бе спряган за поста. След третите парламентарни избори от партията на Кирил Петков " Продължаваме промяната " също се доверяват на експерта по стортно право.
Радостин Василев е оказвал юридическа помощ по договорите на редица известни футболисти като Кирил Десподов, Спас Делев, Иван Иванов и други През 2018 година юристът беше в екипа на тогавашния претендент за президент на Българския футболен съюз Любослав Пенев.
Василев дълготраен опит в региона на гражданското, облигационното, комерсиалното, трудовото право и изпълнителното произвеждане. През последните 13 години е един от дребното експерти в България, които се занимават с интернационално спортно право.

Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР