Юристът и правен експерт в Института за пазарна икономика Иван

...
Юристът и правен експерт в Института за пазарна икономика Иван
Коментари Харесай

Юрист: Групите на Нотариуса и Пепи Еврото са си обявили война

Юристът и юридически специалист в Института за пазарна стопанска система Иван Брегов разяснява убийството на Мартин Божанов–Нотариуса.

" Двете подизпълнителски групи в паралелната българска страна, които държат властовите запаси в българското правораздаване, са си оповестили война. Групата на Марто Нотариуса, който към този момент е мъртвец, и групата на Пепи Еврото ", сподели той в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия, представен от Новини.бг.

Не имам вяра, че този проблем ще бъде развързан до елементи. Ще " изгорят " ниските равнища и в никакъв случай няма да стигнем до възложителите, съобщи Брегов.

Мисля, че никоя от тези групи няма да победи. Гущерът си къса опашката, възложителите се освобождават от подизпълнителите, само че моделът не се трансформира. Историческият взор върху протичащото се в правораздаването демонстрира, че в никакъв случай не стигаме до тях, добави юристът.

Андрей Янкулов (АКФ): Групите на Нотариуса и Пепи Еврото са покровителствани от най-високите етажи на правосъдната власт

Здравите места в правораздаването са малцинство и те сега страдат. При съдиите тези, които си заслужават, не са назначавани на виновни позиции, а даже биват разследвани. В прокуратурата е още по-лошо – санкционират се хората, които нямат виновност, а тези, които са разнасяли кюлчетата, се разхождат безнаказано. Потърпевши от проблемите в правосъдната система са всички български жители, уточни Иван Брегов.

Той разяснява и гибелта на най-яркия съветски опозиционер Алексей Навални.

" Русия е една унизена страна. Тя постоянно се е опитвала да подражава на Европа, а в този момент сякаш се е трансформирала в една азиатска креатура ", сподели Брегов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР