Юристът Джон Уърд, част от промоутърската компания Epic Fight, обяви

...
Юристът Джон Уърд, част от промоутърската компания Epic Fight, обяви
Коментари Харесай

Джон Уърд: Мач за световната титла между Кубрат Пулев и Махмуд Чар ще има

Юристът Джон Уърд, част от промоутърската компания Epic Fight, разгласи пред публицисти в София, че мач за международната купа сред Кубрат Пулев и германеца Махмуд Чар ще има и евентуално той ще бъде през есента на тази година.

Пулев и Чар трябваше да се бият този уикенд в " Арена София " за " регулярната " международна купа в тежка категория на Световната боксова асоциация, само че срещата пропадна поради травма на германеца, която наложи оперативна интервенция.

" Щастлив съм, че още веднъж съм в България шест години след мача сред Кубрат Пулев и Хюи Фюри. Ние искахме да проведем мач за международната купа тук този уикенд, само че за жалост Чар се контузи. В бокса има такива форсмажорни условия, само че мога да ви подсигурявам, че мач сред Пулев и Чар ще има през септември. Договорите са подписани, тъй че този мач просто е отсрочен ", сподели Уърд.

Двубоят сред Пулев и Шевадзуцкий ще се организира с разрешението на Чар.

" С разрешението на Чар в този момент ще се случи този мач сред Пулев и Шевадзуцкий. Положихме доста старания в организацията на това събитие и то ще бъде от най-висока класа. Искам да благодаря на Световната боксова асоциация (WBA), че ни се довери и работи с нас. Те ни дадоха разрешението да има мач за международната купа, а в този момент този ще бъде за интернационалната. Този мач ще бъде излъчен в целия свят. Специално желая да благодаря на моя сътрудник Ивайло Гоцев, който постави неимоверни старания, с цел да резервира това събитие, както и на господин Шевадзуцкий, който пристигна в последния миг ", добави промоутърът.

Той отдаде заслуженото на " Кобрата ", който работи старателно за провеждането на боксовия мач.

" Искам да поздравя и този човек до мен - Кубрат Пулев, който заложи името си, парите си, отдадеността си, с цел да има в България такова събитие. Неговата фантазия бе в България да има мач за международната купа. Този мач ще се случи, само че в този момент дано се концентрираме върху галата в събота, която ще бъде едно ужасно събитие ", разяснява Джон Уърд.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР