Юрист разкрива едни от последните думи на Навални, които дават

...
Юрист разкрива едни от последните думи на Навални, които дават
Коментари Харесай

Юрист разкри едни от последните думи на Навални

Юрист разкрива едни от последните думи на Навални, които дават сериозна тенденция за аргументите за гибелта му.

" Руският опозиционен политик Алексей Навални е изразил безпокойство, че е бил тровен по време на излежаването на присъдите си в наказателната колония " Полярен вълк ", в село Харп (в съветската част на Арктика) ", това написа основаното в Нидерландия издание " Москоу таймс ".

Бившият юрист на съперника на Владимир Путин Олга Михайлова показа пред медията за това по какъв начин е посетила клиента си в мястото за изтърпяване на наказванията. " Той ми сподели: " Може и да звуча като параноик, само че имам възприятието, че тук ме тровят ", описа юристката, написа novini.bg.

" След като излязох от колонията написах в групата в " Туитър " на юристите на Навални за неговото безпокойство ", добави юрист Михайлова.

По нейните думи тя и други правосъдни бранители на рецензия на властта в Москва са подали тъжби в Генералната прокуратура, Федералната работа за изтърпяване на наказванията и други институции, в които са описали опасенията на Алексей Навални. " Така и не получихме отговори ", добави дамата.

Михайлова означи още: На 15 февруари (ден преди гибелта на Навални) съд в Москва ми наложи мярка за неотклонение задържане под стража. Магистратът използваше за мотив записа от диалога ми с Навални, в който той се притесняваше от отравяне. Преди това нямах никакви проблеми след свижданията ми с него.

" На Михайлова, която сега е отвън Русия, са повдигнати обвинявания в присъединяване в екстремистка организация ", написа още изданието.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР