Юри Тилеманс призна, че в момента положението в Лестър Сити

...
Юри Тилеманс призна, че в момента положението в Лестър Сити
Коментари Харесай

Тилеманс: Положението в Лестър е тежко, но не съжалявам, че останах

Юри Тилеманс призна, че сега ситуацията в Лестър Сити е " тежко ", само че халфът не съжалява, че остана в тима. " Лисиците " имат единствено една точка от първите си седем мача, а неотдавна позволиха разгромни провали с 2:5 и 2:6 от Брайтън и Тотнъм. Тилеманс е фокусиран и върху спечелването на място в националния тим на Белгия за международните финали в Катар, само че самичък споделя, че е мъчно да не мисли за загубите на клубно равнище. В момента той е на лагер със сънародниците си преди интернационалните мачове. 

" Тук е като глътка пресен въздух, защото сега в Лестър ситуацията е тежко. Видно е за всички, че нещата не вървят добре в клуба. Правим обаче всичко допустимо, с цел да преодолеем проблемите ", съобщи той. " Последователните загуби ни въздействат зле и тази отмора ще ни се отрази позитивно. Нужно ни е време, с цел да заредим батериите, само че на всички ни е мъчно да не мислим за обстановката в Лестър. Понякога единствено децата ми съумяват да ме разсеят ". 

Тилеманс бе свързван с трансфер в Арсенал, само че в края на лятото договорката пропадна. Догодина той ще може самичък да избере в кой тим ще продължи кариерата си, защото договорът му с Лестър изтича. " Не ми се приказва доста по тази тематика. Не напуснах Лестър, защото не открих верния план за мен. Нещата сега не се развиват добре, само че това напълно не значи, че скърбя за решението ми да остана ", сподели още той.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР