Юргорден проявява сериозен интерес към халфа на Ботев (Пловдив)Емануел Току,

...
Юргорден проявява сериозен интерес към халфа на Ботев (Пловдив)Емануел Току,
Коментари Харесай

Шведи проявяват сериозен интерес към ас на Ботев

Юргорден демонстрира сериозен интерес към халфа на Ботев (Пловдив)Емануел Току, написа sportbladet.se. Именно приключилият на втора позиция в шведското състезание отбор е любимец за неговото привличане, твърди " Тема Спорт ". 

Отборът от Стокхолм изпрати много сполучлива есен, като макар че не съумя да се пребори за купата с Хекен, приключи преди всичко в групата си в Лигата на конференциите. Скандинавците събраха впечатляващите 16 точки в конкуренцията на Гент, Молде и Шамрок Роувърс и си осигуриха непосредствено учасите на 1/8-финалите на конкуренцията. 
 Футболист на Ботев се снима с фланелка на Лудогорец Футболист на Ботев се снима с фланелка на Лудогорец
В клуба стягат здрава зимна селекция, като първите две имена в листата са на бранителя на Мялби Карлос Грасия и точно на Току от Ботев. Според медиите в Швеция, шефовете на отбора виждат в халфа на " канарчетата " съвършена опция на Емануел Банда, който съвсем несъмнено ще бъде продаден. 
 Ботев може да се раздели с Бароан и Току Ботев може да се раздели с Бароан и Току
Скандинавците регистрираха съществени финансови приходи през есента и са подготвени да развържат кесията за нови попълнения. Както към този момент стана ясно, с изключение на с Току, към който има интерес и от белгийския Льовен, пловдивчани е доста евентуално да се разделят и с нападателя Антоан Бароан.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР