Юрген Мелцер (Австрия) и Едуар Роже-Васлен (Франция) се класираха за

...
Юрген Мелцер (Австрия) и Едуар Роже-Васлен (Франция) се класираха за
Коментари Харесай

Мелцер и Роже-Васлен се класираха на полуфинал на двойки на Sofia Open 2020

Юрген Мелцер (Австрия) и Едуар Роже-Васлен (Франция) се класираха за полуфиналите на двойки на " София Оупън " с награден фонд 389270 евро.

Водачите в схемата отстраниха британците Джони О`Мара и Кен Скупски с 6:4, 6:2 и се приближиха единствено на една победа от класиране за Финалния шампионат на АТП в Лондон през идната седмица.

Така Мелцер и Роже-Васлен би трябвало да победят на следващия ден дуета Томислав Бръкич (Босна и Херцеговина) и Марин Чилич (Хърватия), с цел да си подсигуряват последната квота за конкуренцията на осемте най-хубави през сезона в английската столица. Бъркич и Чилич стигнаха до полуфиналите след триумф над Никола Чачич (Сърбия) и Айсам Куреши (Пакистан) със 7:6(4), 7:6(3) по-рано през днешния ден.

Поставените под номер 2 Джейми Мъри и Нийл Скупски, които са съперниците на Мелцер и Роже-Васлен за мястото в Лондон, също записаха победа през днешния ден с 6:4, 6:2 над Раду Албот (Молдова) и Артьом Ситак (Нова Зеландия) и също резервираха очаквания за класиране на Финалния шампионат на АТП. Те, обаче, би трябвало наложително да завоюват купата, само че и да разчитат на проваляне за австриеца и французина в утрешните полуфинали.
 Алекс Де Минор с експресна победа на Sofia Open 2020
Алекс Де Минор с експресна победа на Sofia Open 2020

Поставеният под №3 победи Аслан Карацев от Русия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР