Юрген Клоп толкова се зарадва на победата над Лутън с

...
Юрген Клоп толкова се зарадва на победата над Лутън с
Коментари Харесай

Клоп в еуфория след успеха над новак: Второто полувреме бе истинска гръмотечна буря

Юрген Клоп толкоз се зарадва на успеха над Лутън с 4:1 нощес, че я съпостави със популярния поврат против Барселона от 2019-а в Шампионската лига.

Червените губеха на почивката, само че след нея се развихриха, с цел да стигнат до безапелационния триумф, който ги изведе с 4 точки задатък в класирането и всичко това без редица съществени футболисти.
 Ливърпул победи Лутън с 4:1 в мач от Висшата лига
Ливърпул си поигра с огъня, само че завоюва против Лутън

Ето детайлности

Трудно е да приемем, че този дуел може да се конкурира с оня против каталунците след 0:3 в първия мач тогава, само че въпреки всичко триумфът бе значим в борбата за купата.

" Това бе една от тези вечери, след които е мъчно да спрем да приказваме. Много съм благополучен. Второто полувреме бе същинска гръмотечна стихия. Уау! В бъдеще ще споневам този мач на няколко пъти. Преди време дадох обещание на играчите си, че няма да давам за образец дуела с Барселона, само че в този момент ще го направя и ще наруша обещанието си. Просто събитията бяха близки преди конфликта. Липсваха ни доста футболисти, само че момчетата просто не мислеха кой отсъства " съобщи Клоп.

" Да се игнорираш от проблемите въобще не е елементарно и на мен също ми трябваше известно време, с цел да привикна с мисълта, откакто стана ясно кой няма да играе. След това обаче, когато към този момент стана ясно какво можем да създадем, бях спокоен.
 Ван Дайк: Никой не беше удовлетворен от първото полувреме
Ван Дайк: Никой не беше удовлетворен от първото полувреме

Ето какво сподели

За играчите този мач с Лутън бе техният против Барселона. Трудна обстановка, доста благоприятни условия да се предадеш, само че видях една група подготвена да се бори. Ако се отърсиш от неприятните мисли можеш да полетиш и тъкмо това направиха играчите " радваше се германецът, който не можеше да разчита на 11 играчи от първия отбор.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР