Юрген Клоп ще прокълне късмета си, след като Ливърпул получи

...
Юрген Клоп ще прокълне късмета си, след като Ливърпул получи
Коментари Харесай

Ливърпул получи най-лошия си кошмарен съдия и VAR трио за следващия сблъсък във Висшата лига

Юрген Клоп ще прокълне шанса си, откакто Ливърпул получи трио с доста скорошна история за съдийския екип за конфликта им с Брайтън.

Червените изостават единствено от водача във Висшата лига Арсенал по голова разлика, до момента в който най-хубавият хайлайф се завръща от интернационалната пауза. В първия си противоположен мач хората на Клоп ще одобряват Брайтън на Анфийлд в неделя.

Хората на Клоп са непобедени в последните си пет мача от Висшата лига и също по този начин завоюваха Carabao Cup през този интервал. Те приключиха наедно с Брайтън на южното крайбрежие през октомври, само че можеха да се сблъскат с сложен ден в противоположния мач.

Това е по този начин, тъй като PGMOL, които дават отговор за реферите в най-високия дивизион, оповестиха своите срещи за мачовете този уикенд. Съдия на мача на Ливърпул ще бъде Дейвид Куут, до момента в който Пол Тиърни ще бъде VAR, а Дан Кук помощник VAR.

И тримата са имали конфликти с Клоп и Ливърпул през предходни сезони. Кут беше индивидът по средата, когато Ливърпул приключи наедно със противник...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР