Юрген Клоп потвърди, че е невъзможно Ливърпул да направи сезон

...
Юрген Клоп потвърди, че е невъзможно Ливърпул да направи сезон
Коментари Харесай

Клоп не мисли, че Ливърпул ще завърши сезона без загуба

Юрген Клоп удостовери, че е невероятно Ливърпул да направи сезон без да загуби мач, изключително в случай че тимът му играе, както го е направил против Астън Вила над повече от час играл. Садио Мане вкара гол в 94-ата минута, с цел да прати трите точки край Мърсисайд и да преобърне развоя на мача с „ виланите”. По този метод Ливърпул остана непобеден във Висшата лига от януари месец.

Отборът остава на шест точки на върха пред Манчестър Сити, а двата тима си дават среща идната неделя на „ Анфийлд”, онлайн по DIEMA SPORT 2.

„ Невъзможно е да си несломим, в случай че играеш, както го направихме през днешния ден, до момента в който допуснахме гол. Не беше неприятен край обаче, показахме надвит нрав, което е значимо. Не мислим за сезон без загуба, а мислим по какъв начин можем да спечелим всеки идващ мач”, съобщи Клоп пред Sky Sports.

„ Още би трябвало да се учим и да се подобряваме. Днес направихме дребни неточности, които можеха да донесат загуба. Не споделям, че заслужавахме да загубим, само че имаше моменти, които несъмнено не ми харесаха. Направихме си сами мача сложен. Астън Вила бе подготвен за огромна борба, а ние допуснахме гол, което не е изключително прелестно против по този начин добре проведен отбор”, призна още германецът.

„ Ако погледнем мача в профил, един тим заслужи да победи и считам, че това бяхме ние. Мога да си показва какъв брой неприятно се усещат в Астън Вила, защото и те заслужаваха да вземат точка”, установи Клоп.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР