Юрген Клоп покани Свен Горан Ериксон да дойде на тренировъчната

...
Юрген Клоп покани Свен Горан Ериксон да дойде на тренировъчната
Коментари Харесай

Юрген Клоп изпрати покана за Ливърпул до Свен Горан Ериксон след диагноза рак в терминален стадий

Юрген Клоп предложения Свен Горан Ериксон да пристигна на подготвителната база на Ливърпул за един ден, с цел да се опитва като управител на Червените.

Босът на Коп насочи открита покана към някогашния управител на Англия, откакто той разкри любовта си към алените след диагностицирането на терминалния рак. 75-годишният Ериксон сподели, че е желал да бъде управител на Ливърпул по време на блестящата си кариера, само че това в никакъв случай не се е сбъднало.

Имаше апели към шведа да управлява тима на легендите на клуба в идния благотворителен мач против Аякс през март. Но Клоп също го предложения на подготвителната площадка на клуба за един ден.

Той сподели: „ Единственото, което мога да кажа, е, че е добре пристигнал да пристигна тук и може да седне на мястото ми в офиса ми и да ми свърши работата за един ден, в случай че желае. Това не е проблем. Да бъдеш в профил може да е малко по-трудно.

„ Да го имаме тук и да му покажем всичко и по какъв начин този прелестен клуб се разви през годините, мисля, че несъмнено ще м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР