Юрген Клоп говори преди дуела на Ливърпул срещу Брайтън в

...
Юрген Клоп говори преди дуела на Ливърпул срещу Брайтън в
Коментари Харесай

Клоп: Ливърпул не е най-интензивният отбор в лигата

Юрген Клоп приказва преди дуела на Ливърпул против Брайтън в идния съботен следобяд. На конференцията германецът анонсира контузията на Фабиньо в глезена, която ще го извади от игра до края на годината, както и пожелания за фамилиите, свързани с нещастието в Хилзбъроу.

Срещата против Брайтън е идната събота, 30-и ноември, и ще може да я гледате онлайн по DIEMA SPORT 2, както и на онлайн-платформата PLAY DIEMA XTRA. Сайтът GONG.BG ще следи всичко забавно, което се случва на "Анфийлд " за вас.

„ Разширяването на „ Анфийлд” се намира на доста ранен стадий. Дори не знам какво ми е разрешено да разясня към този миг. Видях фотоси и наподобява в действителност доста крепко. Хубавото е, че клубът се пробва непрекъснато да се развива и да прави идната крачка. Това е огромната вест. Да направиш това велико място налично за повече хора е страхотна концепция. Вълнуващо е, само че не знам по кое време ще стартира и по кое време ще свърши това”, разяснява за „ Анфийлд” Клоп.

„ Играем с Брайтън, който е тим с невероятни достолепия. Те играят страховит футбол, владеят топката и мисля, че са седмият тим в класацията за контрола върху топката. Срещу Манчестър Сити имаха 48%, тъй че играят добър футбол. Имат техния проект, а ние ги почитаме. Греъм Потър прави чудесна работа там. Те имаха цяла седмица да се приготвят, до момента в който ние играхме натоварен мач с Наполи. Вярвам, че ще дойдат тук и ще желаят да вземат точки. На 100% даже съм сигурен в това, а ние би трябвало да сме готови”, продължи Юрген Клоп.

„ Новините към Фабиньо са неприятни. Сигурен съм, че няма да играе в мачовете по Коледа, а това бе огромният ми проблем в мача с Наполи. Трябва да намерим решение на тази си грижа”, призна той за отбранителния халф на Ливърпул.

„ Ако погледнем числата, Ливърпул не е най-интензивният тим в лигата. Има тимове, които тичат повече от нас. Истина е, че в огромните интензивни интервали, както и при спринтовете, сме на високо място в подреждането. Но за образец Брайтън, тимът им тича повече от нас. Има тимове, които желаят да управляват топката, а те са от този вид клубове. Най-важното е, че ние не мислим за тези цифри. Не мислим, че сме спечелили 12 от 13 мача, а две години и половина нямаме загуба на „ Анфийлд””, призна Клоп.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР