Юрген Клоп е осребрил търговски сделки в размер на 6,7

...
Юрген Клоп е осребрил търговски сделки в размер на 6,7
Коментари Харесай

Юрген Клоп е магнит за рекламите - ето приходите му от реклами

Юрген Клоп е осребрил търговски покупко-продажби в размер на 6,7 милиона английски лири през предходната година като спомагателен приход след заплатата си в Ливърпул. Мениджърът на „ червените” прибира по 16 милиона паунда годишно единствено от възнаграждението си по сделка с британския първенец, само че усилва персоналните си доходи с редица инициативи отвън терена.

След като се трансформира в една от най-разпознаваемите спортни фигури на планетата, Клоп няма дефицит на предложения от компании, които желаят да популяризират посредством него. Сред тях са производителите на шоколадовите десерти Snickers, автомобилните производители Opel, VR-Bank, финансовите консултанти от Deutsche Vermogensberatung, както и доставчикът на телевизионни услуги във Англия – Sky.

Неговият консултант Марк Кошицке декларира: „ Решихме, че Юрген Клоп значи „ Произведено в Германия”.

Общата сума на търговски покупко-продажби на Клоп беше изчислена от френско футболно списание, представено от The Mail.

В отчета се твърди, че Клоп би трябвало да отхвърля доста от офертите, които му се дават, а също по този начин германецът подарява сериозна част от приходите си за благотворителни дела. Клоп е видян и в английските телевизионни реклами за родните си пивовари Erdinger, като фотосите са направени на „ Пени Лейн” в Ливърпул, като улицата носи име на именита ария на Бийтълс.

“Never skim an Erdinger!”

Love this advert featuring Klopp.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР