Юрген Клоп е бил основната причина Алекс Окслейд-Чембърлейн да избере

...
Юрген Клоп е бил основната причина Алекс Окслейд-Чембърлейн да избере
Коментари Харесай

Чембърлейн: Избрах Ливърпул заради Клоп

Юрген Клоп е бил главната причина Алекс Окслейд-Чембърлейн да избере Ливърпул вместо Челси, разкри самият футболист. Крилото на Арсенал мина при Червените в последния ден от летния трансферен интервал за солидните 35 милиона паунда, откакто преди този момент отхвърли да преподпише с Артилеристите за по 180 000 паунда на седмица.

„ Дори и в профил, гледайки го през предишния сезон разбрах, че той е доста забавен темперамент и човек, който може да бъде ентусиазъм за хората даже и отвън клуба “ разяснява Окс.

„ Вижда се пристрастеността му и това какъв брой гори в играта. На мен най-силно усещане ми направи отношението му с футболистите и какъв брой близки наподобява с тях на терена, само че и отвън него. Това е доста значимо и огромно преимущество, когато искаш да прогресираш. Такива връзки с мениджъра оказват помощ доста “ добави той.

„ И несъмнено явен е методът, по който отборът играе е нещо, което ме въодушевява и бе съществена причина по тази причина да усетя, че това е вярното място за мен “ сподели още Чембърлейн, който от през вчерашния ден тренира с Червените и бе посрещнат с прегръдка от Клоп при срещата си с него.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР