Юрген Клоп бе доволен от вчерашната победа на Ливърпул с

...
Юрген Клоп бе доволен от вчерашната победа на Ливърпул с
Коментари Харесай

Клоп: Наполи са топ отбор, но ние сме Ливърпул

Юрген Клоп бе удовлетворен от вчерашната победа на Ливърпул с 2:0 над Наполи в Шампионската лига. Германският експерт отдаде заслуженото на италианския гранд, като отличи Кваратцехиля и даде информация за положението на Джеймс Милнър, който бе сменен наложително секунди след началото на втората част.

" Ние сме Ливърпул. Топ тим. Никой не е не запомнил какво направихме предходната година, само че в този момент това не е значимо. Днес показахме всичко. Демонстрирахме първи проблясъци на добър футбол. В отбранителен проект - в действителност високо равнище. Наполи са същинска мощ, само че момчетата изиграха добър мач. Не знам какъв брой ще отсъства Джеймс Милнър. Сега изглеждаше добре, само че би трябвало да създадем спомагателни прегледи.

Кварацхелия е добър състезател. Наистина е сложен аз запазване. Бърз е. Когато има преимущество за първото придвижване, него към този момент го няма. Може да влиза и във вътрешността, и на открито. Той е под пара и не се ядоса, одобрявам го. Системата 4-3-3 е тази, която използваме най-често и ни е най-позната. Трябваше да променим някой неща. Дарвин влезна и офанзивно няма проблем, само че отбранително би трябвало да работи повече ", показа треньорът на Ливърпул.

Следваща среща на " мърсисайдци " е в неделя, когато гостуват на Тотнъм във Висшата лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР