Юрген Клинсман ще се опита да промени неубедителния си старт

...
Юрген Клинсман ще се опита да промени неубедителния си старт
Коментари Харесай

Юрген Клинсман се учел начело на Република Корея

Юрген Клинсман ще се опита да промени неубедителния си старт като селекционер на националния тим по футбол на Република Корея, като той няма победа в първите си четири мача отпред на отбора след промяната на Пауло Бенто, заяви " Ройтерс ".

Клинсман бе назначен на поста през месец февруари и отборът му записа две равенства и две загуби, откакто на Световното състезание в Катар тимът съумя да излезе от групите.

Ремито с Колумбия бе последвано от загуби от Уругвай и Перу, а отборът на немския треньор направи 1:1 против Ел Салвадор във вторник в последната си среща.

" Надявам се, че мога да поправям това допустимо най-бързо, тъй като имаме вяра, че трябваше да спечелим и четирите мача ", сподели Клинсман на конференция в четвъртък.

" Не единствено в един или два, и в четирите мача бяхме по-добрият тим и играхме впечатляващ футбол, изключително през първото полувреме против Колумбия, през втората част с Уругвай и двете срещи с Перу и Ел Салвадор ", добави експертът.

" Бяхме по-добрият тим, създадохме доста шансове. Но не вкарахме. Трябва да осъществяваме ситуациите си в идващия мач и ще работим върху това ", сподели още Клинсман.

Той беше назначен на поста 3 години, откакто изкара разочароващ интервал в Херта Берлин, и това беше изненада.

58-годишният някогашен нападател призна, че той е екипът му към момента се приспособяват и ще се опитат да развият отбора за финалите на Купата на Азия в Катар през януари.

" Това е временен интервал и научихме доста за последните три месеца ", сподели още треньорът.

" Имаме и други провокации, идва Купата на Азия. Трябва да мислим за противниците ни. Това е превъзходен план, само че има и доста работа ", приключи Юрген Клинсман.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР