Юрген Клинсман е уволнен като старши треньор на националния отбор

...
Юрген Клинсман е уволнен като старши треньор на националния отбор
Коментари Харесай

Клинсман е уволнен като треньор на националния отбор по футбол на Южна Корея след загуба на полуфинала на Купата на Азия

Юрген Клинсман е уволнен като старши треньор на националния тим на Южна Корея след отпадане на полуфинал на Купата на Азия и известия за вътрешни битки сред звездни играчи.

Корейската футболна асоциация направи известието в петък.

Клинсман към този момент беше подложен на тежка рецензия след неприятната загуба на полуфинала на Южна Корея с 0:2 от Йордания предходната седмица и натискът се ускори след известия в медиите за спор сред капитана Son Heung-min и младата звезда Lee Kang-in по време на шампионата.

В четвъртък по време на обзор на акцията за Купата на Азия в централата на KFA в Сеул, осемчленният комитет на националния тим беседва с Клинсман посредством видеоконференция от вкъщи му в Съединените щати, преди да стигне до своите констатации.

„ Поради редица аргументи стигнахме до заключението, че Клинсман повече няма да може да демонстрира водачеството си като старши треньор на националния тим “, сподели техническият шеф на KFA Хвангбо Куан. „ Ще докладваме нашето за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР