Юношите старша възраст на Пирин (Благоевград) записаха победа с 1:0

...
Юношите старша възраст на Пирин (Благоевград) записаха победа с 1:0
Коментари Харесай

Пирин с нова победа над Септември , орлетата близо до зоналната титла

Юношите старша възраст на Пирин (Благоевград) записаха победа с 1:0 над Септември (София) в среща от 25-ия кръг на Зона " София ". Това бе втора значима победа за Пирин над Септември, откакто и мъжкият тим на " орлетата " би същия противник с 1:0 в столицата през вчерашния ден. 

Двубоят беше завладяващ като опълчи първия и втория във краткотрайното класиране. Единственото попадение означи Юлиян Тумбев от дузпа. Гостите от Септември също завоюваха правото да изпълнят 11-метров углавен удар, само че вратарят Йордан Димитров избави удара от бялата точка в последната минута на първото полувреме. 

Кръг преди края, " орлетата " са водачи в класирането, като се нуждаят от единствено една точка, с цел да завоюват зоналното състезание. В последния кръг възпитаниците на Илия Христов гостуват в София на тима на Барокко. Двубоят е на 14 май от 14:00 часа на стадион " Бонсист " в Студентски град.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР