Юношите старша възраст на "Монтана" се наложиха с 2:0 при

...
Юношите старша възраст на "Монтана" се наложиха с 2:0 при
Коментари Харесай

Старшата на Монтана с втора поредна пролетна победа

Юношите старша възраст на "Монтана " се постановиха с 2:0 при гостуването си на "Нефтохимик " (Бургас). Малките монтанци преобладаваха през целия мач, а головете за триумфа край южното ни черноморие вкараха Костадин Илиев и Мартин Димитров.
Победата на градския стадион в Българово бе втора поредна от началото на пролетния полусезон за момчетата на треньора Иван Ценов-Белия. С нея тимът резервира 13-то си място в класирането на елитната „ А” група U19 и към този момент има 16 т. като дръпна с 5 точки пред "Марек " (Дупница) и се отдалечи на 11 точки от зоната на изпадащите, в която са 15-ия "Ботев " (Враца) с 5 т. и намиращия се на последното 16-то място "Черноморец " (Бургас) с 2 т. В идващия XIX кръг е районното дерби "Монтана " – "Ботев ". Двубоят ще се играе на 15 март, четвъртък, от 14.30 часа на терена с изкуствена настилка в спортния комплекс „ Огоста”.

"Монтана ": Юлиян Весков, Денис Пепелярски, Еманоил Каменов, Стоян Терзиев, Симеон Стойков, Деян Христов, Мирослав Янчев, Стефан Димитров, Костадин Илиев, Мартин Димитров, Ваньо Илиев (Борислав Бренишки).
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР