Юношите на ЦСКА-София от набор 2004 година излизат срещу Левски

...
Юношите на ЦСКА-София от набор 2004 година излизат срещу Левски
Коментари Харесай

Борносузов извежда червените във финал в Бистрица утре

Юношите на ЦСКА-София от набор 2004 година излизат против Левски във финала за Купата на БФС. Двубоят е на следващия ден (24 април) от 17:00 часа на стадион " Витоша " в Бистрица. Интересно е, че " алените " са водени от Атанас Борносузов, който наподобява неоткриваем за българския съд.

Бившият халф е единственият, който получи право да апелира пред Върховния касационен съд (ВКС) разпределението на парите (8 милиона лева) за емблемата на ЦСКА. Той обаче към момента не е взел решението на по-долната инстанция, което излезе още през зимата. Това е единственото нещо, което бави процедурата.

Ако Борносузов получи решението и не апелира пред Върховен касационен съд, парите за активите на армейския клуб би трябвало да бъдат платени в 7-дневен период. Ако наставникът в школата на ЦСКА-София апелира, последната дума имат висшите магистрати, които ще би трябвало да отсъдят.

Любопитно е, че съгласно разпределението на 8-те милиона Атанас Борносузов би трябвало да получи на 100% своите вземания. Въпреки това обаче до момента той обжалваше това систематизиране.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР