Юношите на ЦСКА до 15 години постигнаха впечатляваща победа със

...
Юношите на ЦСКА до 15 години постигнаха впечатляваща победа със
Коментари Харесай

Ето го новия голям талант на родния футбол, изригна с 8 гола в един мач

Юношите на ЦСКА до 15 години реализираха впечатляваща победа със 17:0 над Струмска популярност (Радомир). Мачът от предпоследния кръг на есенния полусезон се игра на неестествен терен в комплекс " Царско село ". Над всички беше Цветомир Цанев, който блесна с 8 гола в срещата. Юношеският национал осъществя по четир попадения в двете полувремена.

Хеттрик означи Христо Арсов, два пъти прецизен за " алените " бе Христо Марков, а по един път се разписаха Мартин Сотиров, Веселин Борисов, Георги Иванов, Данаил Стойчев.

Цветомир Цанев не за първи път притегля вниманието. В последните няколко месеца нападателят от Казанлък ниже гол след гол с екипа на ЦСКА. Привлечен е в школата на " армейците " от треньора Христо Марашлиев.   

Цанев е артикул на школата на Арсенал 2000 (Казанлък). В решението да се насочи тъкмо към футбола няма нищо инцидентно. Баща му Пенчо Цанев, който е от Твърдица, дълги години бе футболист, както и президент на Олимпик (Твърдица) и Олимпик (Сливен).  

Специалистите предсказват блестящо бъдеще на Цанев-младши, който гори от предпочитание да продължи да се развива и един ден да радва почитателите на ЦСКА с головете си.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР