Юношите на Етър до 14 години надиграха с 1:0 Левски,

...
Юношите на Етър до 14 години надиграха с 1:0 Левски,
Коментари Харесай

Юношите на Етър спечелиха битката срещу Левски, но загубиха войната

Юношите на Етър до 14 години надиграха с 1:0 Левски, само че не съумяха да се класират за ¼ финалите в шампионата за Купата на БФС. „ Виолетовите “ бяха изгубили първия мач с 2:0 и не можаха да наваксат изоставането, макар че имаха цялостен превес в мача в Търново.

Още в 5-ата минута Лъчо Игнатов пропусна да отрие за етърци. В 20-ата минута обаче домакините поведоха. Теодор Райков бе открит от Тонислав Донков и вкара за 1:0. В края на полувремето Ради Найденов проби отляво и центрира към Никифор Гълъбов, който обаче стреля в навън.

През втората част последваха още три чисти пропуща. Удар на Кристиян Пашов бе избавен от вратаря на Левски, който е и с съществена заслуга тимът му да си тръгне с крайния триумф след няколко решаващи намеси. Възможност имаше и пред Константин Маринов, пропуск на празна врата направи Тонислав Донков. В последната минута етърци претендираха и за дузпа, само че реферът не уточни бялата точка.

„ Въпреки че имахме много контузени, създадохме много обстановки. Решаващ се оказа резултатът от първия мач, в който е можело да реализираме и гол на непознат терен. На реванша направихме против Левски мощен мач, удовлетворен съм от момчетата”, разяснява треньорът Стефан Николов.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР