Юношите на Черно море завършиха 2:2 при гостуването си на

...
Юношите на Черно море завършиха 2:2 при гостуването си на
Коментари Харесай

Равен и загуба за Черно море в Елитните групи

Юношите на Черно море приключиха 2:2 при гостуването си на Национал в София в мач от 4-ия кръг на Елитната група до 17 години.

Възпитаниците на Тодор Каменов направиха добър мач против своя противник, а резултатът дава отговор изцяло на показаното от двата отбора. В срещата имаше обстановки и пред двата тима, с цел да завоюват дуела, само че пропуски пред двете порти разделиха точките.

Срещата стартира в положително движение, като Петър Маринов на два пъти бе извеждан на стрелкова позиция против вратаря, само че не съумя да осъществя. След неточност в защитата на варненци домакините откриха резултата през първата част, а единствено 4 минути след почивката повишиха на 2:0 след удар от сериозна отдалеченост. В 55-ата Александър Киров засече с глава центриране от фаул и понижи на 2:1, а десетина минути по-късно Кристиян Евдокиев изравни след добър пробив на Петър Маринов отляво и прострелно центриране по земя в наказателното поле.

В 73-ата минута вратарят на Черно море Георги Ненов отрази дузпа, а в заключителните минути “моряците ” можеха да вкарат трети гол, само че Петър Маринов с глава от близко стреля във вратаря.

По-рано денем юношите на Черно море до 15 години отстъпиха на Национал София с 0:3. На почивката резултатът бе 1:0.

В идващия кръг и двата набора одобряват отборите на Лудогорец във Варна.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР