Юношите на Ботев Пловдив до 19 години и мъжкия тим

...
Юношите на Ботев Пловдив до 19 години и мъжкия тим
Коментари Харесай

Юношите на Ботев Пд изпуснаха 11-ия във Втора лига, Крис Добрев напусна принудително

Юношите на Ботев Пловдив до 19 години и мъжкия отбор на Марица не се победиха в контрола, завършвайки 0:0 на изкуствения терен в Коматево, съобщи кореспондент на Glas.bg. Повече за изпуснатата победа могат да съжаляват канарчетата, пред които се откриха по-чистите положения в срещата. Жълто-черните започнаха дуела по-добре и още в 10-ата минута можеха да открият резултата. След пробив отляво на Димитър Калчев, топката стигна до дребното наказателно поле, от където Димитър Богнадов не съумя да я засече добре и бранителите на кършакалии се оправиха със обстановката.

Само две минути по-късно Здравко Жилов изведе на стрелкова позиция Георги Стайков, само че ударът на последния мина около вратата на гостите. Марица от своя страна отговори с контраофанзива, при която ударът на Свилен Щерев мина над напречната греда. В 23-ата минута след грешka в защитата на маричани, Крис Добрев пеодоля двама бранители, само че по-късно си поведе дълго топката, което пък докара до сблъсик с вратаря на гостите. Топката попадна в Златков, той финтира защитник, само че ударът му попадна в тялото на различен бранител на жълто-сините. След сблъсъкa със стража на Марица Крис Добрев напусна терена с контузия. Той бе сменен от Милко Георгиев.

Символичните посетители още веднъж посредством Щерев пробваха да открият резултата, само че вратарят на домакините този път отхвърли нападателя.

На почивката треньорът на Марица размени съвсем целия си състав. В игра се появиха Гюзелев и Караматев. Веднага след подновяването на играта Ботев можеха дa открият резултата, само че Мартин Татаров не откри очертанията на вратата от непосредствена непосредственост. В 60-ата минута още веднъж Татаров направи пропуск, който бе още по-фрапантен от първия му подобен. Жилов откри съотборника си на точката на дузпата, само че той стреля право в тялото на страvа на маричани.

В 80-ата минута Рангел Игнатов от Марица стреля от пряксободен удар, само че сантиметри го разделиха от попадение. Пет минути преди края на срещата Караматев получи добра топка от дясно, no стреля над врата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР